Какво предлагаме?

Предлагаме на децата от 5-и, 6-и и 7-и клас, които искат да работят допълнително върху своята подготовка по математика, български език и литература, извънкласни занимания с опитни преподаватели по предметите.

Специален акцент поставяме върху подготовката на учениците от 7-ми клас за успешно представяне на изпитите от НВО (матурите).

Нашата основна цел е да предоставим на децата солидни и трайни знания, които да ги направят уверени и спокойни на предстоящите тестове в училище и изпитите за НВО.

Организирали сме учебния процес в приятна, мотивираща среда с предразполагащи, внимателни и опитни преподаватели. Образователният център „Искони“ се намира в близост до метростанция "Сердика" и последната спирка на трамвай № 5 до Съдебната палата в центъра на София на адрес: ул. “Княз Борис Първи” № 107.

Школата предлага два типа занимания с децата – групови и индивидуални:

Групови занятия

Групови занятия

Груповите занятия са веднъж седмично и са обособени в три модула от по 10 занятия, като всеки модул завършва с тест и проверка на знанията - общо 33 учебни седмици. Работим в малки групи от 3 - 8 деца с персонален подход към всяко дете, по програма и с помагала одобрени от МОН.

Занятията се провеждат от понеделник до събота, сутрин и следобед – съобразно учебните смени на децата. При постъпване в школата децата правят входен тест за определяне на нивото на знанията и се обособяват и по този признак, за да бъде преподаването по-пълноценно и адекватно за тях.

Продължителността на едно занятие за учениците от 5-и и 6-и клас е 2 астрономически часа, а за седмокласниците - 2,5 астрономически часа. (Предвидена е и малка почивка от 10 мин. между часовете.)

Индивидуални занятия

Индивидуални занятия

Индивидуални занятия могат да бъдат заявени при нужда през цялата година в комбинация с груповите. Целта е оптимален баланс на нуждите, усилията и средствата по мярка при всеки индивидуален случай. Продължителността на едно индивидуално занятие зависи от нуждите на детето. За нас е важна и обратната връзка с родителите – държим те да имат ясна представа относно равнището на тяхното дете и знанията, които получават при нас. Предвиждаме родителски срещи – начална и междусрочна, както и целогодишен контакт с родителя.

Свържете се с нас

Образователен център „Искони“

ПреподавателПредметТел.И-мейл.
Деян Колевматематика+359878963570kolev.de@gmail.com
Гергана ЙоцоваБЕЛ+359899860442gergana.yotzova@gmail.com

В близост до метростанция Сердика (на 150 м) и последната спирка на трамвай № 5

  • Станица във фейсбук: Искони образователен център
  • Вайбър канал: ИСКОНИ

Изпратете запитване